maandag 4 mei 2015

The instagram tag

De laatste tijd ben ik totaal niet actief op m'n blog. Ik vind dat eigenlijk best jammer, maar ik vind het gewoon nog een beetje lastig. Waar moet ik nou over praten enzo? Ik ben niet zo heel goed in onderwerpen verzinnen ;)

Dus vandaag maar weer even een tag, voor de verandering ;) Haha

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Koningsdag met vrienden, spontane foto´s zijn het leukst haha.Wat is je allereerste foto die je plaatste op Instagram?

2012, toen we in New Castle waren :)Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?Haha die Hannah Montana beker kreeg ik ooit een keer als grapje voor mijn verjaardag van een vriendin. Ik vond hem laatst weer, dus vandaar deze foto :P Maar ik koos deze foto, omdat ik mijn haar hier echt super mooi vind. Ja, ik ben tevreden over deze foto :)Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?Deze vond ik vrij lastig, als ik zo mijn hele Instagram account bekijk, dan krijg ik echt heimwee naar alles. Maar aangezien ik heel graag nog een keertje naar Ierland wil, koos ik voor deze foto :)Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?


Ik post eigenlijk nooit foto's van eten ofzo. Dus dan is dit mijn 'allerlekkerste gerecht' van 2014 hahaWelke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
Deze dus :p Taylor Momsen :)Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?

Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Helt zat gewoon leuk op dit bergje, en het leek mij het perfecte moment om een foto te maken. Die die tussentijd had hij zich dus omgedraaid en deed hij zijn behoefde.Welke fotobewerkingsapp (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik heb eigenlijk geen idee hoe ze heten. Als eentje me op dat moment bevalt, dan gebruik ik die :PWat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Ik denk #polefitness, hehe. Maar dan wel alleen bij m´n Pole Fitness foto´s
En hierbij tag ik iedereen! ;) Dus neem hem vooral over! :D

1 reacties:

 

Copyright © Ascension Of The Spirit Design by Free CSS Templates | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger