dinsdag 26 mei 2015

Personal Update #3 - Nieuwe baan, school

Nou, het is maar weer eens tijd voor een persoonlijke update. Sinds maart werk ik in mijn 'stamkroeg'. En ik vind het echt super leuk om te doen! Mijn huidige baan heb ik dan ook opgezegd, sinds 23 mei. Toen was mijn laatste dag.
Ik vind achter de bar werken echt super leuk! Het leukste eraan is dat ik gewoon lekker mijzelf kan zijn (het is een rockkroeg btw ;) ) En dus kan ik eindelijk mijn haren blauw verven! :D Alleen weet ik nog niet wanneer ik dat ga doen, want ik kan nog niet zo goed afscheid nemen van mijn rode haartjes.
Maar ik ben ieder geval super tevreden op dit moment! :D

Congratulations for New Job

Ik vind het ook super fijn dat ik gewoon kan zijn wie ik ben. Mijn haar in de gekste kleuren kan verven. Al mijn piercings niet hoef uit te doen, en gewoon lekker op mijn kisten rond banjeren. Dat is echt een enorme plus punt voor me. Dus nu kan ik eindelijk de piercings nemen, die ik altijd al wou maar niet kon vanwege mijn werk. Wat ik me trouwens wel nu net bedenk, waarschijnlijk ga ik de vrijdagen & zaterdagen werken.. Wat betekend dat ik bijna niet meer naar alle festivals kan :( Hier moet ik maar nog even wat op verzinnen, want ik had er veel op de planning staan & om nou niet meer heen te gaan vind ik erg balen.

En in augustus begin ik ook met mijn opleiding! Ook daar heb ik super veel zin in.

The best #job tip is to find a job you love!

Ik ben echt super enthousiast! Eindelijk gewoon leuke dingen die ik kan doen, want ik ga nu totaal niet meer met tegen zin naar mijn werk, super fijn! En m'n sport (pole fitness) gaat ook super goed! In juni doen we altijd een eindpresentatie, en ik heb me er voor opgegeven. Super veel zin in, wel spannend, maar ik moet uit mijn comfort zone stappen! En dit was een goed moment!

Eindelijk wat positieve dingentjes in m'n leventje. Ik kan er weer helemaal tegen aan :D


En wat hebben jullie de afgelopen maanden allemaal uitgespookt? ;)


1 reacties:

 

Copyright © Ascension Of The Spirit Design by Free CSS Templates | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger