donderdag 4 juni 2015

Our trip to Turin

Afgelopen weekend vlogen mijn vriend en ik naar Italië. Vrienden van ons moesten daar optreden met de band (Funeral Whore). Wij besloten ze dus even te verrassen, vrijdag vlogen we heen en zondag weer terug.
Zaterdag & zondag moesten ze spelen, wij besloten naar het optreden van zaterdag te gaan. Sinds februari had ik al contact met de organisator, hij heeft ons heel goed geholpen met ons plan! En al die tijd hebben wij & de organisator onze mond gehouden.


Vrijdag kwamen wij dus aan in Italië, toen zijn we even Turijn zelf in gegaan. Zaterdag deden we dit weer, wetende dat onze vrienden 's ochtends aan kwamen op het vliegveld & daarna ook Turijn in zouden gaan. We zijn ze alleen niet tegen gekomen, gelukkig ;) Wel kwamen we er later achter dat we nog geen 50 meter van elkaar af zaten op een terras haha.

Zaterdag avond moesten ze dus spelen. Het zaaltje was ongeveer 20 minuten met de auto van ons hotel. Wij bestelde een taxi en die bracht ons precies voor de deur. We waren een beetje bang dat ze allemaal buiten zouden staan, maar gelukkig was dit niet het geval. We stapte de auto uit, liepen naar beneden (het was een soort van garage/kelder achtig iets) Daar kwam Valerio aan, de organisator waar ik al maanden contact mee had. Hij vertelde dat ze binnen zaten te eten. Ik keek rechts van me door een raampje, en ja hoor, daar zaten ze allemaal. Ik was best nerveus, geen idee waarom. Ik vroeg of ik naar binnen mocht, en dat kon. Dus ik liep naar binnen. Kellie (vriendin & gitariste van Funeral Whore) zat aan het hoekje van de tafel, ik leg mijn hand op haar schouder & zeg 'eet smakelijk'. Zonder op of om kijken zegt ze 'Dankjewel'. Niet denkende van huh Nederlands? (Aangezien we in Italië zaten natuurlijk ;) ) Toen keek ze op, en sprong zo hoog de lucht in dat de tafel zo wat over de kop vloog. Zo veel enthousiasme had ik nog nooit gezien. Dit hadden ze zeker niet verwacht, ze waren zo blij. Mega gaaf was dit, en zo leuk om te doen!

Van onze trip zelf heb ik even een klein filmpje gemaakt :) Met daar achter aan het optreden van de jongens. Ik wil vaker zulke filmpjes maken, het is echt super leuk. Dus als jullie nog tips hebben, laat ze vooral achter in de comments! :D

Enjoy! ;)


4 reacties:

 1. Wat een toffe verrassing! Filmpje is erg leuk geworden en zal die band zeker even gaan checken. Klinkt er goed namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Step Into Damnation is van hun toch? Dat is echt een bruut lekker nummer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Zo heet het album ook. En binnenkort brengen ze hun tweede album uit, wat nog veel vetter word! :D ;)

   Verwijderen

 

Copyright © Ascension Of The Spirit Design by Free CSS Templates | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger