vrijdag 23 januari 2015

Mijn voorbeelden


Dit artikel zag ik eerder al op de blog van Vera. En aangezien ik nog niet zo veel inspiratie heb voor een blogpost, dacht ik.. Hey, dit is wel een leuk idee :)
Ik heb vrij veel voorbeelden, mensen daar ik tegenop kijk. En dat is fijn. Ik zal je ze laten zien ;)

Als eerste Amy Lee! Bovenaan is ze al te zien, maar hier een van de mooiste foto's. Vind ik dan persoonlijk :) Ach wat zeg ik, er zijn duizenden mooie foto's van Amy Lee. Ik ben sinds jaren fan van Evanescence & kijk heel erg tegen Amy op. Ik denk dat ze eigenlijk ook een beetje mijn girl crush is :) Ze is gewoon perfect! 

En dan hebben we Demi Lovato. Een echte power woman!  Door haar boek Staying Strong heb ik meer motivatie gekregen om gewoon door te gaan. Net als zij!

En dan een van mijn Nederlandse voorbeelden! Christina Curry! Ik wist wel wie ze was, maar ze trok eigenlijk nooit echt mijn aandacht. Ik weet niet waarom. Of ik hield me er gewoon niet mee bezig ;) Toen zag ik een keertje op tv een interview met haar, over dat ze mee deed aan het programma Op zoek naar god. Tenminste, ik dacht dat het zo heette. Ik weet het niet meer. Toen begon ik het terug te zoeken op programma gemist. En het eerste wat ik dacht was, oh, das best wel een chick. Toen ben ik haar gaan volgen op Twitter & Instagram. Later kwam ze in nog een programma, Jou vrouw, Mijn vrouw. En in 2014 deed ze mee aan Celebrity Pole Dancing. Ik vond het geweldig! Dat heeft mij ook inspireert om ook aan pole fitness te doen! 

En dan tot slot, Sarah Hawkinson. Een Amerikaanse youtuber die ik per toeval ontdekt had. Het is een hele leuke meid. Die, volgens mij, van de dingen houdt waar ik ook van hou :) Haar kleding is echt precies mijn style, en daarom vind ik haar filmpjes onwijs leuk! Omdat ze een beetje van de alternatieve kant is zeg maar. Ja, mijn nieuwe voorbeeld. Vooral qua kleding & make up :) Ik draag wat meer rode lippenstift. En! Ik ben zelfs door haar mijn tattoo choker weer gaan dragen! 


Wie zijn jou voorbeelden?

1 reacties:

  1. *gilt* AMY LEE *fangirling* haha :)
    Mijn grootste voorbeeld is denk ik Alyssa White-Gluz qua vrouwelijke vocalisten, al kan ik zelf niet grunten, dus qua zangeres zou ik dan zeggen Charlotte Wessels

    BeantwoordenVerwijderen

 

Copyright © Ascension Of The Spirit Design by Free CSS Templates | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger