vrijdag 13 maart 2015

Firsts Tag

De firsts tag, ja wat zal ik zeggen. Ik vind het leuk om tags te doen! Maar laat ik het kort houden, lees vooral verder ;)

Eerste beste vriend(in)
Dat was Laura, ik leerde haar kennen via m'n buurmeisje. Ze zat op een andere school, maar in let laatste schooljaar van de basisschool (groep 8 dus), kwam ze nog bij mij op school. Super leuk vond ik dat! We waren twee handen op een buik, deden alles samen. We wouden naar de zelfde middelbare school, en fantaseerde, toen we nog in groep 8 zaten, over van alles en nog wat als we samen op weer dezelfde school zaten. Helaas verhuisde ik ongeveer aan het einde van groep 8, naar een andere woonplaats (wat ongeveer een half uurtje verder was met de fiets). We kwamen nog wel bij elkaar over de vloer, maar dat werd helaas steeds minder.  Ondanks dat we wel nog bij elkaar op school zaten. We kregen allebei onze eigen interesses, andere vrienden. We waren ook totaal verschillend. Vind het soms nog steeds jammer dat deze vriendschap over is gegaan.

Eerste cd die ik ooit kocht
Jeetje, nu moet ik even heel goed na denken. Ik had allemaal kinderen voor kinderen cd's, maar niet zelf gekocht. Mijn eerste zelf gekochte cd was, of van Shakira, of van Avril Lavigne. Een van die twee.

Untitled

Eerste celebrity crush
Ik was fan van de Spice Girls, sowieso. Maar ik was echt mega fan van Shakira, de enorme posters heb ik volgens mij nog steeds ergens liggen. Zij was mijn grote voorbeeld!

Eerste huisdier
Mijn kat Sammy, voor zo ver ik weet was dat mijn eerste huisdier. Wat een schat van een kat was dat :)

Eerste gadget
Ik denk een gameboy?

Eerste grote aankoop
Oei, mijn eerste grote aankoop. Jeetje, even denken hoor.. Ik denk mijn laptop, die ik vier jaar geleden kocht. Trouwens, nee. Mijn eerste grote aankoop was de Nintendo DS, bedenk ik me nu.

When you were born between 1990-2000, you'll know this. 🎮

Eerste blogpost
Dat is echt een tijdje terug, ik weet niet eens meer waar dat over ging. Waarschijnlijk nergens over. Maar ik denk dat dat 2007/2008 zal zijn geweest.

Eerste make-up product
Dat was van dat kinder make-up, een doosje voor jezelf en een doosje voor de bijhorende pop. Die kon je dan ook opmaken. Haha zo grappig was dat. Denk dat ik een jaar of 6 was?

2 reacties:

 

Copyright © Ascension Of The Spirit Design by Free CSS Templates | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger