maandag 16 februari 2015

And that's who I am - Tag

Ik vond deze tag en had meteen zin om hem te gaan doen. Dus ik zocht wat plaatjes bij elkaar. Zo kunnen jullie mij ook weer een beetje beter leren kennen ;)

Ik kijk altijd eerst de kat uit de boom zeg maar. Wanneer ik met nieuwe mensen ben, dan ben ik altijd heel rustig & stil. Maar wanneer ik me op me gemak begin te voelen, dan breekt de hel los ;) Oke, zo erg ben ik dan ook weer niet haha. Maar ik begin wel wat losser te komen :)

Gewoon even lekker weg van huis. Even helemaal niks doen, en lekker liggen in de zon en op het strand. Ja heerlijk!

Nou dit spreekt voor zich ;)

Ik mag dan wel een hekel hebben aan mensen, maar ik probeer altijd aardig te zijn :) Tenzij je echt een klootzak ben. Ja nee, dan ben ik wat minder aardig.

Ja wat kan ik nog meer zeggen. Ik ben gek op deze band! Amy is een pracht vrouw. En de teksten zijn gewoon, echt helemaal ik. Ik heb ze 1 keer live gezien. Ein-de-lijk. Het was fantastisch. En ik hoop dat ze nog eens een nieuwe album maken & gaan touren. 

Tsja, soms heb ik van die dagen dat ik gewoon totaal in de war ben. En dan niet echt weet waarom..

Het is niet zozeer dat ik er echt een hekel aan heb, maar ik vind het best wel vervelend om te doen zeg maar. Zoals je hier al eerder dag heb ik best wel een hekel aan mensen. En dan vooral tijdens het winkelen. Iedereen loopt maar in de weg, of loopt weer zo langzaam. En dan wil je er langs dan opeens gaan ze precies op je pad lopen zodat je er nog steeds niet langs kan. Ze doen het vast niet bewust, maar het is gewoon vervelend ;) Vooral wanneer ik even naar de winkel moet, en ik er achter kom dat het woensdag is.. Juist, de markt. Ah verschrikkelijk!

Heerlijk om gewoon een lekker stuk te gaan rijden, en we zien wel waar we uit komen.

Vooral 's ochtends. Op dit moment probeer ik het ook, maar merk ik wel dat het wat frisser is buiten. Dus wanneer het weer echt lente weer is, ga ik er weer volop tegen aan :D

En dan graag naar Ierland :D Daar zou ik best wel kunnen wonen.

Ik wil graag mijn school afmaken, maar ik wil ook geld verdienen & fulltime werken. Maar niet bij de baan waar ik nu werk, daar wil ik heel graag weg. Ik kan gewoon geen keuzes maken.


Ik weet gewoon nooit waar ik het over moet hebben. Ik praat niet graag over mijzelf, omdat ik gewoon geen boeiende dingen kan vertellen. Ik doe niet echt iets interessants qua werk, hobby's of school. Ja, dit vind ik gewoon nog een beetje lastig.

Al mijn geld ging hier aan op. Nu valt het gelukkig wel mee. Koop zo nu en dan nog wel cd's :) Maar stukke minder als vroeger.

Verschrikkelijk vind ik dit.  De enige met wie ik aan te telefoon praat is mijn vriend. Maar verder liever niet. Gewoon face to face of via sms ofzo. Ik hou niet van bellen.

Dit zijn toch wel een van mijn favoriete dieren

Wil je deze tag ook doen? Hier vind je alle plaatjes!

2 reacties:

 

Copyright © Ascension Of The Spirit Design by Free CSS Templates | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger